22 maj 2012

Ointressant eller vad??

Tydligen är min blogg och mina frågestunder jävligt ointressanta för inte en enda har ställt en fråga DENNA GÅNGEN heller!!!

Vad är det jag gör för fel?
Har jag inte en tillräckligt bra blogg?
Skriver jag ointressant?
Kom med förslag då på vad ni vill läsa i bloggen! 

Tappar intresset mer och mer.

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. För det första så måste du på något sätt "nå ut" med din blogg. Läsare ramlar inte in utan att du fångar deras intresse. Registrera dig på varenda sida du kan hitta, kör veckans blogg tävlingar och skicka kommentarer till storbloggarna som i sin tur fångar läsare till din blogg:P Du får fiska läsare innan du kan räkna med kommentarer. That´s it!:)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag vill bara tipsa om våran (ganska) nystartade blogg där inläggen är proppade med inredningsgodis för alla som älskar gammal och nött stil! Det bjuds nästan dagligen på nya inspirationsbilder. Mycket Gör-det-själv-tips (tutorials) och det finns också en Till-Salu-kategori med noga utvalda och helt unika möbler!
    För att ingen någonsin ska behöva missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin!
    Ha en kanondag!
    KRAM! // Lina

    SvaraRadera
  4. Jag tycker verkligen om din blogg som den är! men jag saknar en del saker som jag skulle vilja läsa mer om, Du borde kanske tipsa om andra bloggare? dagens outfit? tips på hårprodukter? tips på snygga och billiga kläder? sen borde du skriva lite mer om lilleman för att läsa om barn är alltid roligt! :)
    KRAM

    IT'S OFFICAL!

    Hej där!
    Dom som nu skriver till dig är två modebloggare som älskar att blogga, dansa, vara med kompisar och leva livet som en ungdom ska!
    Med i bloggen finns två stycken som bjuder på sig själv och sitt liv och två stycken tjejer som även vågar stå upp och vara sig själv!
    Designen är dock inte så lockande för tillfället, men under en kort period så kommer den vara helt ny och renoverad!
    Hoppas du verkligen tar tillfälle att läsa bloggen och lära känna oss så vi får lära känna dig och din blogg!

    ha en riktigt bra kväll!
    - Joline Wikman
    - Hanna Brovinger

    SvaraRadera