2 november 2010

Nytt om Rasmus. :)

Det var ju några dagar sedan jag uppdaterade om vår son. Så tyckte det var dags nu. För nu har det börjat hända saker. :) Igår mellan 9.40-10.45, så var Rasmus utan CPAP. Han dippade inte i saturation eller puls en enda gång. :) Det hade tydligen gått bra. :) Det var doktorn Ann, som ordinerade det, för hon tyckte att han såg bra ut. Och det hade ju gått bra. Så nu har han börjat tränas att vara utan CPAP, så att han blir av med den. :) Så otroligt glad för det. :) Han hade även blivit vägd igår. Och då visade vågen på 1360 gram :)

Jag Lars kom dit vid halv sju igår kväll. Fick veta att han varit utan CPAP:en en timme innan på dagen, så frågade jag om det fanns någon möjlighet att få ha honom utan CPAP när jag tog ut honom. Och det trodde sköterskan skulle gå bra, så vi plockade av honom CPAP:en, tog ut honom och där satt vi. :)

Titta vilka fina ögon vår vackra son har. ^^ Och han har så fint ljust hår. Kanske fått hårfärgen ifrån pappa?



Här kommer en film på när Rasmus ligger ute och suttar på sin napp. :)


http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=121336


Efter ca en 1½ timme blev mamma Therese akut kissnödig, så vi frågade om det var okej att flytta över Rasmus till pappa så att han fick ha Rasmus ute utan CPAP också. Och det gick bra. Första gången Lars har honom ute utan CPAP. :)


 


Rasmus har hicka :)



http://videofyme.resources.s3.amazonaws.com/player.swf?videoId=121338

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar